Honeywell evohome zoneregeling

Heb je problemen met het regelen van jouw verwarming of wil je besparen op energiekosten? Dan is wellicht het evohome systeem van Honeywell hetgeen waar je naar op zoek bent. Regel iedere ruimte op de temperatuur zoals jij dat wil. Beveilig ook eenvoudig je huis met evohome.

Creëer de perfecte comfortzone

Comfort, controle en efficiëntie — laat evohome Wi-Fi zorgen voor de verwarming van uw huis. Bepaal de temperatuur in elke kamer in uw huis, programmeer uw verwarming.

Bekijk de video

U kunt Honeywell evohome Wi-Fi met het standaard pakket als Single Zone (één zone) systeem gebruiken, feitelijk als draadloze klokthermostaat. Het is ook mogelijk het pakket uit te breiden tot een volwaardig zoneregelsysteem en zo iedere ruimte in uw woning een eigen temperatuur en temperatuurprogramma te geven.

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend advies.

Als Honeywell Ambassadeur bieden wij 5 jaar garantie

Wij verzorgen de installatie van het Honeywell evohome systeem compleet met 5 jaar garantie!

Eenvoudig te installeren

evohome Wi-Fi biedt ingebouwde wifi-technologie die gemakkelijk op uw draadloze thuisnetwerk toegevoegd kan worden. Doordat alle evohome componenten over dezelfde draadloze Honeywell standaard communiceren zijn ze snel te installeren. Zo ontstaat er een betrouwbare verbinding die niet alleen een groot bereik heeft, maar ook op laag vermogen werkt. Eenvoudig en efficiënt.

Probeer het zelf

Ontdek hoe eenvoudig evohome werkt. Ga naar de simulator
Hulp nodig? Ga naar de configurator

Kijk voor meer informatie op getconnected.honeywell.com

  • Schermverlichting – Scherm licht op tijdens bediening.
  • Optimaliserend/zelfdenkend – Zorgt dat de gewenste temperatuur al is bereikt op het moment dat u wilt. Houdt rekening met veranderende weersomstandigheden.
  • Modulerend met OpenTherm – Geschikt voor aansturing van met OpenTherm modulerend cv-toestel.
  • Programmeerbaar – U kunt een programma instellen voor de automatische regeling van uw verwarming.
  • Vakantiefunctie – Vakantie-instelling die aan het einde van de ingestelde vakantieperiode het normale programma start.
  • Bediening via smartphone/tablet – U kunt de thermostaat op afstand bedienen via smartphone of tablet met de Total Connect Comfort-app.
  • Draadloos – Met draadloze temperatuurregelaars.